Protestspandoek tegen de dreigende sluiting van het sportveldje van De Buut.
Volledig scherm
Protestspandoek tegen de dreigende sluiting van het sportveldje van De Buut. © David van Haren

Nijmegen wil ultieme poging behoud speelveld,
leerlingen De Buut in optocht naar stadhuis

NIJMEGEN - Nijmegen wil een ultieme poging doen om samen met basisschool De Buut en omwonenden tot een oplossing te komen over de geluidsoverlast. Enkele omwonenden klaagden over overlast die voetballende en hockeyende kinderen veroorzaakten op een speelveldje naast de Nijmeegse basisschool. Na geluidsmetingen besloot de gemeente dat de school eind deze maand het veldje moet sluiten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht
    PREMIUM

    De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht

    GROESBEEK - Het Groesbeekse zalencentrum De Linde is deze zaterdag weer opengegaan, een week nadat de zaak op last van burgemeester Bruls van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid was gesloten. De uitbaters hadden de coronaregels overtreden. Op Facebook meldde De Linde vrijdagmiddag al: ‘Morgen, zaterdag zijn wij open! Van harte welkom allemaal! Bezoekers van vrijdag 31 juli krijgen de eerste consumptie van ons‼️’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.