Op de Nijmeegse tippelzone.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Nijmeegse tippelzone. © Bert Beelen

Nijmegen wil van tippelzone af: ‘ongezond en onveilig’

NIJMEGEN - De tippelzone moet weg uit Nijmegen. Dat wil het college van burgemeester en wethouders althans. Burgemeester Hubert Bruls: ,,Aan straatprostitutie is niets romantisch. Er gaat een wereld van mensenhandel achter schuil.”

31 reacties

 • Tiswa

  2 jaar geleden
  Burgemeester Hubert Bruls, Het is ook niet romantisch om achter de lopende band te staan, of achter de vuilniswagen te lopen, of de hele dag dossiers te lezen Bruls is dus van mening dat de Politie en GGD hun werk niet goed doen getuige de opmerking ,,Er gaat een wereld van mensenhandel achter schuil.”Bovendien stuurt hij het er wederom op aan dat prostituees juist in de illegaliteit verdwijnen, en dat staat weer haaks op zijn eigen APV van een jaartje of 3 geleden waarbij hij strenge regelgeving noodzaak achtte.Hij noemde het zelfs mogelijk zijn "putje".
 • Snorkel71

  4 jaar geleden
  Ik wist niet eens dat "we" ook tippelzone hebben, Hahaha.
 • Bndnstd

  4 jaar geleden
  Veel omwonenden staan niet te juichen bij dit idee. Het is al vaak gezegd dtat de klanten toch blijven komen en dus de meisjes ook. Alleen nu in het ‘geheim’.
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Maak een hoekje vrij in eoa parkeergarage en dan kun je daar mooi bouwen.
 • EvilAdmin

  4 jaar geleden
  Ton Hendrix zal vast wel weer een duur appartementencomplex willen neerzetten waar die tippelzone nu is. En dan mogen de vrouwen weer wijken. En dan krijgen wij weer onzinverhalen van politici met eurotekentjes in hun ogen. Zo ging het in Arnhem, en in Utrecht en in Amsterdam, en zo gaat het ook hier. Het heeft geen zin om te analyseren wat politici zeggen, die zeggen toch nooit de werkelijke redenen. We moeten negeren wat ze zeggen en tussen de regels door leren te lezen. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen