REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Nijmegenaar (28) bedreigde Tindermatches en probeerde seks af te dwingen

NIJMEGEN - Een 28-jarige man uit Nijmegen is woensdag veroordeeld tot drie weken voorwaardelijke celstraf en 60 uur werkstraf. De politierechter legde die straf op omdat de Nijmegenaar vijf vrouwen op Tinder met dreigementen probeerde te dwingen tot afspraakjes, naaktfoto’s maken of seks.

8 reacties

 • Pedro Kantor

  4 maanden geleden
  Wat een mannenhaat weer onder de reaguurders. Alsof vrouwen altijd engeltjes zijn en NOOIT misbruik maken van mannen. (Kuch, Amber Heard, kuch) Er zitten nou eenmaal malloten op een laagdrempelig platform zoals Tinder dus weet waar je aan begint. Ik had laatst ook nog een oplichtster te pakken. Gelijk als 1e reageren (dat was al verdacht, doen vrouwen al nooit), en meteen email of telefoonnummer willen weten om een privégesprek te beginnen. Mooi niet dus.
 • Frits van Raalte

  4 maanden geleden
  ik schaam me soms wel voor mijn mede mannen. De evolutie heeft ons fysiek sterker gemaakt, maar niet perse slimmer. Hoe zou het zijn als vrouwen fysiek sterker zijn dan mannen?
 • Marleen Verstraeten

  4 maanden geleden
  Het zal pas veranderen als zo iemand een meisje bedreigt waarvan de familie belangrijk genoeg is, want als hij dit bij Amalia had geflikt, dan was hij er niet met een taakstrafje vanaf gekomen. En wij maar denken we zijn beter dan India.
 • Pim Willemsen

  4 maanden geleden
  @Frits, slechte opvoeding en weinig zelfdiscipline, en jezelf als slachtoffer zien van een slechte jeugd. Elke man heeft een forse dosis testosteron, hebben oog voor de ander en kunnen hun gevoel beteugelen. Heropvoeden van dit soort types zou beter zijn dan een voorwaardelijke straf.
 • Frits van Raalte

  4 maanden geleden
  Ja (Seksueel) gefrustreerde mannen zijn een plaag inderdaad. Maar wat doe je eraan? Is het opvoeding en/of genetisch bepaald? Gebrek aan liefde in de kinderjaren of zit het gewoon in het mannenlichaam?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.