Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Nijmegenaar (33) in gezicht gestoken in Smetiusstraat: ‘Snap het niet, het is een hartstikke aardige vent’

updateNIJMEGEN - Een 33-jarige Nijmegenaar is donderdag rond 02.15 uur door een nog onbekende man in zijn gezicht gestoken. Het voorval gebeurde buiten op de Smetiusstraat in Nijmegen, ter hoogte van café Irish Pub The Shamrock.

Het slachtoffer van de steekpartij is zwaar verminkt naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet bekend waarom de Nijmegenaar in het gezicht gestoken werd. Wel zou de steekpartij vrij plotseling zijn gebeurd. In The Shamrock zou volgens eigenaar Danny van der Pluijm niets zijn voorgevallen. Ook was het café al gesloten toen het gebeurde.

Volgens Van der Pluijm is het slachtoffer een graag geziene gast van het café. ,,Het is een hartstikke aardige vent. Daarom snap ik het ook niet. Ik weet ook niet waarom het is gebeurd. We hebben nog nooit problemen met hem gehad en daarom is het ook zo raar.”

Op camerabeelden van het café is de steekpartij te zien, maar de dader staat niet vol in beeld. De politie heeft de beelden meegenomen.

Signalement

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Rijnhout Media

De politie is op zoek naar de verdachte, een man met een normaal postuur van rond de 35 jaar oud. Hij heeft een getinte huidskleur en zwart haar. Hij droeg witte schoenen, een blauwe korte broek en een blauw shirt met witte figuurtjes. 

Volgens de politie zou de man eerder op de avond ook al in het café zijn geweest. Donderdag doet de politie onderzoek, onder meer in de buurt rondom de horecazaak.

,,Wij weten ook niet wie de dader was”, zegt Van der Pluijm. ,,We hopen in ieder geval dat hij gepakt wordt.” 

Weet jij meer over dit nieuwsitem? Help de verslaggever!

 WhatsApp ons!

Stuur een bericht op 06-13322268. Mailen kan ook, naar: online@gelderlander.nl

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.