Volledig scherm
Bij het eenzijdige ongeval op de A73 kwam een persoon om het leven. © Roland Heitink

Nijmegenaar (42) komt om bij ongeval op A73

NIJMEGEN/ WIJCHEN - Bij een eenzijdig ongeluk op de A73 bij Nijmegen is dinsdagmiddag rond 15.30 uur een 42-jarige man uit Nijmegen om het leven gekomen. Dat bevestigt de politie. 

Het ongeluk gebeurde bij de oprit van de snelweg, ter hoogte van Wijchen en Nijmegen. Een auto botste daar tegen een boom.

Er is een traumahelikopter ingezet.

De oprit naar de A73 vanaf de Wijchenseweg is voor het politieonderzoek afgesloten geweest.

Volledig scherm
De auto is door hulpverleners afgeschermd. © Roland Heitink

Tip, aanvulling of correctie? Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De hamvraag bij Nijmeegs vrachtwagenbedrijf: was er nu wiet of niet?
    PREMIUM
    video

    De hamvraag bij Nijmeegs vrachtwa­gen­be­drijf: was er nu wiet of niet?

    NIJMEGEN - ,,Machteloos. Het is zó oneerlijk.’’ Nijmegenaar Wim Kersten zoekt naar de juiste woorden, vecht meermaals tegen zijn tranen. De dikke wallen onder zijn ogen verraden een gebrek aan substantiële nachtrust. Niet alleen heeft een brand zijn familiebedrijf Korendal Trucks vorige week volledig in de as gelegd, de politie heeft vier trailers die door het vuur waren gespaard, een dag later alsnog vernietigd. Reden: ze waren bestemd voor hennepkweek. Een politiewoordvoerder: ,,Dat onderzoeken we nu, maar alles wijst daarop.’’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.