De derby NEC - Vitesse in het Goffertstadion. Meteen na de door NEC verloren wedstrijd (0-1) ontstond er een grimmige sfeer rondom het stadion. De politie voerde meerdere charges uit en er werden veel aanhoudingen verricht. Ook werd een politiebus volledig vernield.
Volledig scherm
De derby NEC - Vitesse in het Goffertstadion. Meteen na de door NEC verloren wedstrijd (0-1) ontstond er een grimmige sfeer rondom het stadion. De politie voerde meerdere charges uit en er werden veel aanhoudingen verricht. Ook werd een politiebus volledig vernield. © Paul Rapp

Nog steeds geen extra aanhoudingen na NEC - Vitesse, ondanks 50 stadionverboden: ‘Moet in één keer goed’

NIJMEGEN - Inmiddels hebben 50 relschoppers na de derby tussen NEC en Vitesse een stadionverbod gekregen, zo meldde de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls dit weekend. Het aantal aanhoudingen van de politie blijft daar echter ver bij achter. 

7 reacties

 • Rob Arens

  6 maanden geleden
  er wordt in Nijmegen tenminste iets aan gedaan. kunnen we van alle andere steden niet zeggen tot nu. het is ook nooit goed bij veel azijnzeikers. struisvogel tactiek werkt beter dan de nijmeegse aanpak mentaliteit
 • patrick wijgman

  6 maanden geleden
  De eerste taakstrafjes door de veel te softe linkse rechters zijn vanmorgen al weer uitgedeeld….ohhh wat hebben ze spijt …en ohhhh ik deed niets… Echt die oa notabene huisvaders met gezinnen lachen zich rot hoor. Echt walgelijke rechterlijke vertoning weer. Huilen helpt blijkbaar .
 • Henk Jansen

  6 maanden geleden
  Brulls gaat iedereen voor straf vaccineren!
 • Cuijkentje

  6 maanden geleden
  Dat zal allemaal wel reuze meevallen.
 • Mattie Veld

  6 maanden geleden
  @Tony wat ik er van gezien heb was geen opkloppen.
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.