Noodbevel in Nijmegen afgekondigd vanwege oproep tot rellen; winkeliers timmeren ramen dicht

VideoNIJMEGEN - Burgemeester Bruls heeft een noodbevel afgekondigd voor de binnenstad van Nijmegen. Mensen die niet in het centrum hoeven te zijn, zullen worden weggestuurd. Ook is er extra politie aanwezig voor handhaving. 

54 reacties

 • De Berg

  1 maand geleden
  Bij deze bedankt Mark Rutte dat was echt weer een strak plan van u om de avondklok er door te drukken top ! de ondernemer betaald de rekening weer.
 • Huub de Kunder

  1 maand geleden
  Er wordt altijd geroepen dat de politie de-escalerend moet optreden. Dat is inmiddels een gepasseerd station. Wordt tijd dat Hermandad niet met een pistool, maar met karabijn o.i.d. de straat op gaat. En als dat niet afschrikwekkend genoeg is, gewoon schieten met dat wapen, om te beginnen op kniehoogte.
 • H. Ketting

  1 maand geleden
  Kan iemand er niet voor zorgen dat deze idioten er mee stoppen, rubber kogels of echte op been hoogte. Hoe lang word dit verschrikkelijk volk nog getolereerd
 • Ronald van den Dungen

  1 maand geleden
  Oppakken, uitkering 3 maanden stopzetten of 3 maanden ontslag bij werkgever. Bij goed gedrag weer rechtzetten zo niet verlengen 3 maanden. Bij bewijs vernieling mee laten betalen. Jonger dan 18 ouders erop aanspreken. 95 euro boete is niets daar lachen ze om.
 • Hayco van Dreumel

  1 maand geleden
  Ik ben klaar met dat tuig op plein 44. corona houd me tegen maar anders, schoonvegen dat tuig. maar wel met waterkanonnen. Nooit meer met paarden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Man (30) overleden na val van dak
  Play

  Man (30) overleden na val van dak

 2. Jonathan (10) loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen
  Play

  Jonathan (10) loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen

Nijmegen e.o.