Typisch Nijmeegse cultuur: het Valkhof Festival, onderdeel van de Vierdaagsefeesten, geprogrammeerd door poppodium Doornroosje.
Volledig scherm
PREMIUM
Typisch Nijmeegse cultuur: het Valkhof Festival, onderdeel van de Vierdaagsefeesten, geprogrammeerd door poppodium Doornroosje. © Paul Wijsen / Valkhof Festival

Noodkreet raad: red de Nijmeegse cultuursector van de ondergang

NIJMEGEN - De klap die de Nijmeegse cultuursector krijgt, heeft effect op heel Nijmegen. Dat stelt een ruime meerderheid van de Nijmeegse gemeenteraad die een vurig pleidooi houdt voor het redden van de Nijmeegse kunsten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Felle discussie tussen boeren en ‘stikstofstrijder’ Vollenbroek onder toeziend oog politie in Nijmegen-Noord
    PREMIUM
    TERUGLEZEN

    Felle discussie tussen boeren en ‘stikstof­strij­der’ Vollen­broek onder toeziend oog politie in Nijmegen-Noord

    VARSSEVELD/ NIJMEGEN - Achterhoekse boeren zijn dinsdagavond onderweg naar Nijmegen om daar een brief te bezorgen bij Johan Vollenbroek. Bij Varsseveld zijn de boeren met tussen de 130 en 150 trekkers de A18 op gereden. Ze gaan naar het huis van Vollenbroek in de Waalstad, waar ze hem duidelijk willen maken dat de boeren vooral door hem in de problemen zijn gekomen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.