Net als vorig jaar zal de gemeente Nijmegen deze winter wooncontainers inzetten om onderdak te bieden aan dak- en thuislozen. Waar de winteropvang vorig jaar achter de Jan Massinkhal werd ingericht, is dat dit jaar op het terrein van De Hulsen aan de Nieuwe Dukenburgseweg.
Volledig scherm
Net als vorig jaar zal de gemeente Nijmegen deze winter wooncontainers inzetten om onderdak te bieden aan dak- en thuislozen. Waar de winteropvang vorig jaar achter de Jan Massinkhal werd ingericht, is dat dit jaar op het terrein van De Hulsen aan de Nieuwe Dukenburgseweg. © Foto: Bert Beelen

Noodopvang in containers moet Nijmeegse dak- en thuislozen opnieuw beschermen tegen winterse kou

NIJMEGEN - Dak- en thuislozen in de gemeente Nijmegen kunnen van november tot april wederom terecht in een tijdelijke winteropvang. Er komen vijftien wooncontainers, zogeheten portakabins, op het terrein van De Hulsen aan de Nieuwe Dukenburgseweg. 

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen