Theo Knoop, kapper in nood in zijn lege zaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Knoop, kapper in nood in zijn lege zaak. © Gerard Verschooten

Normaal zet kapper Theo zich voor iedereen in, nu krijgt hij steun: ‘Ik kan niet zonder haar’

NIJMEGEN/BEUNINGEN - Je kunt hem wel de goede doelenkapper noemen. Theo Knoop (62) uit Beuningen zet zich altijd voor iedereen in. Nu zijn de rollen omgedraaid en houden klanten een actie voor zijn kapsalon in Nijmegen.

6 reacties

 • H.E.M. Arts

  1 maand geleden
  Aardig van de klanten, die Theo Knoop ondersteunen. Mag je een huur voor een kapsalon van op jaarbasis van 42.000 euro's "prijzig" vinden? Menige ondernemer heeft het thans moeilijk door o.a. de huurprijzen. Indien de overheid deze huren volledig gaat betalen/overnemen tijdens de lockdown, zijn de verhuurders er goed mee. Deze vastgoedeigenaren zouden, zoals gevraagd, hun huurprijzen tijdelijk kunnen verlagen, omdat met het verhuren van panden aardige rendementen behaald kunnen worden.
 • Bennie Burgers

  1 maand geleden
  Mensen verdiep je eens wat tegenwoordig een fatsoenlijke ruimte huren kost, normaal kan hij dat prima betalen, maar nu niet, en dit zullen velen kappers ervaren en moeten die dan allemaal wat anders zoeken ? Ik zou zeggen help je locals die het zwaar hebben met hun relatief kleine ondernemingen.
 • M S

  1 maand geleden
  @V Hij zit op de Hartseweg, "Zegt u het maar" heet dat salon. Die bij Splenorfabriek was als ik me goed herinner bedoeld om zijn dochter een kans te geven ook iets op te starten. Hij zal daar vast ook eens geholpen hebben, maar dat is niet zijn salon. Theo je bent altijd zo goed voor de wereld. Ik hoop dat mensen je nu de warmte zullen geven die jij altijd de wereld in straalt met alle goede doelen die je steunt al jaren lang.
 • Nietus

  1 maand geleden
  In ‘t Gooi of in Den Haag kun je wel knippen. Op TV en in de politiek lopen ze ze er prima gekapt bij. Of probeer het eens bij voetbalclubs?
 • V

  1 maand geleden
  Die 3.500 huur is voor de periode sinds maart of mogelijk het hele jaar. Hij zit in de Splendorfabriek waar de huur van een atelier ruimte (zonder ramen) zo rond de 300 a 400 per maand zit.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Nijmegen e.o.