Ticketservice op ns station gaat sluiten. Nijmegen, 24-12-2020 .
Volledig scherm
PREMIUM
Ticketservice op ns station gaat sluiten. Nijmegen, 24-12-2020 . © Gerard Verschooten

NS sluit ticketservicebalie op station Nijmegen en Ede-Wageningen: zeker 17 medewerkers verliezen hun baan

NIJMEGEN - De NS wil de balie van van OV Tickets & Service op station Nijmegen en Ede-Wageningen sluiten. Reizigers kunnen hier bij het loket een kaartje kopen, maar dat gebeurt steeds minder. Dat is de reden voor NS om de serviceloketten te sluiten. Gemiddeld genomen is er voor de helft van de tijd aan de balie geen reiziger om te helpen, aldus NS. Bij de servicebalie in Nijmegen werken zeventien mensen. 

15 reacties

 • M S

  2 maanden geleden
  Betaalde je tegenwoordig niet extra voor een papieren kaartje? Dat is toch al een ontmoedigingsbeleid de balie te gebruiken?
 • Jacques Neutelings

  2 maanden geleden
  Kan iemand mij uileggen waarom Nijmegen in tegenstelling tot Arnhem zijn ticketbalie verliest terwijl de stad 15.000 meer inwoners heeft en jaarlijks tweeduizend meer reizigers?
 • Evil Admin

  2 maanden geleden
  In het nieuws vandaag, angsthazen die het hardste riepen dat alles potdicht moest zijn nu verbaast dat bedrijven voorzieningen gaat sluiten en mensen op straat gaat zetten. Verbaast dat er een correlatie is met alles dichtgooien en banenverlies. Film om 23:00.
 • Willem Dijkman

  2 maanden geleden
  Vergeet vooral die NS-ers op Schiphol niet, die zijn echt het toppunt van klantonvriendelijkheid.
 • E.

  2 maanden geleden
  Misschien wel begrijpelijk, maar toch moet je mee met de grote hoop, of je wil of niet. Vroeger waren het de tv zenders die er steeds maar meer bij kwamen, bushaltes die hier en daar op geheven worden. Het is heel en heel sneu voor de bijna individuen, die niet willen, maar wel moeten mee betalen voor onze overbodige luxe soms.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Trein ramt bus in Göteborg
  Play

  Trein ramt bus in Göteborg

 2. Van der Staaij reageert op doodswens Arnhemse politicus aan SGP'ers
  Play

  Van der Staaij reageert op doodswens Arnhemse politicus aan SGP'ers

Nijmegen e.o.