Bij discotheek Matrixx in Nijmegen werden in november 2002 bloemen neergelegd nadat daar een portier werd doodgeschoten en een tweede zwaargewond raakte.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij discotheek Matrixx in Nijmegen werden in november 2002 bloemen neergelegd nadat daar een portier werd doodgeschoten en een tweede zwaargewond raakte. © GPD

OM: Vermiste Matrixx-moordenaar waarschijnlijk dood

NIJMEGEN - Justitie vermoedt dat de al maanden vermiste Churisan A. overleden is. De 45-jarige A. schoot in de nacht van 3 november 2002 onder invloed van drank en drugs een portier van de voormalige Nijmeegse discotheek The Matrixx dood. Een collega-portier raakte bij die schietpartij zwaargewond.

2 reacties

  • Dion

    4 jaar geleden
    Dus hij kreeg maar 12 jaar voor het neerschieten van 2 portiers? Zijn onze rechtertjes dan al zoo lang van het padje af?
  • Sjaantje

    4 jaar geleden
    *Voorwaarde daarbij was de man zich bij de reclassering zou blijven melden.**Na zijn invrijheidstelling verzeild raakte in het criminele circuit in Utrecht. ***Hij zou daar voor meerdere criminelen hand-en-spandiensten verrichten, om op die manier ****zijn hoge levensstandaard op peil te kunnen houden.Jeetje, wat zou hij gezegd hebben bij de reclassering? Dat hij een baan had? En is dat gecontroleerd?Deze man heeft kinderen vaderloos gemaakt omdat hij het niet kon hebben dat hij uit een discotheek werd gezet wegens grensoverschrijdend gedrag, een moordenaar op vrije voeten onder voorwaarden

In samenwerking met indebuurt Nijmegen