35 inwoners van de Nijmeegse woonzorglocatie Nijevelt gaan zaterdagmiddag op culturele expeditie door hun wijk tijdens het Ommetje op rolletjes.
Volledig scherm
PREMIUM
35 inwoners van de Nijmeegse woonzorglocatie Nijevelt gaan zaterdagmiddag op culturele expeditie door hun wijk tijdens het Ommetje op rolletjes. © Gerard Verschooten

Ommetje op rolletjes voor ouderen: ‘Herken nauwelijks nog iets’

NIJMEGEN - Even de spieren opwarmen en dan gaan 28 ouderen op expeditie in de wijk. Het is het enige van in totaal 17 tochten tijdens de Nacht van de Ommetjes die overdag wordt afgewerkt.

2 reacties

  • Leon JM Breukelen

    3 jaar geleden
    Herken nauwelijks nog iets. Hulde aan de begeleiders voor dit jaarlijks(?) op maat ommetje. Dementie... praktijk :1 uur geleden gezegde weet men niets meer van, maar de tienerjaren alles! Kopregel  is 1 op 1 met de beleving van onze ouderen. Tevens is deze ziekte op weg naar de 1 e plaats van behoefte, dus ook aanhorige nemen hun deel a.ub Gr 
  • EvilAdmin

    3 jaar geleden
    Nederland veranderd zo snel soms. Als ik terugkom in het dorp waar ik oorspronkelijk vandaan kom herken ik het bijna niet meer. Ik kan me voorstellen dat het voor deze mensen nog veel meer is veranderd. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen