Het appartementencomplex van Stuworld aan de Genestetlaan
Volledig scherm
PREMIUM
Het appartementencomplex van Stuworld aan de Genestetlaan © Paul Rapp

Omstreden wooncomplex jaar na oplevering verkocht met 15 miljoen winst, bewoners bezorgd

NIJMEGEN -  Vastgoedbedrijf StuWorld heeft het omstreden wooncomplex aan de Genestetlaan in Nijmegen voor een bedrag van ruim 41 miljoen euro verkocht aan een Duitse investeringsmaatschappij. Opmerkelijk: het complex in het Willemskwartier, goed voor 228 appartementen en studio's, is pas één jaar geleden opgeleverd. Bewoners maken zich zorgen.

13 reacties

 • Ctje

  3 jaar geleden
  Als je een beetje door de regels heen kijkt, moet je lezen betaalbare (sociale) huurwoningen.  Wat er nu gebouwd wordt is allemaal aan de bovenkant van wat een sociale huurwoning aan huur mag doen, dus voor vele onbetaalbaar.
 • Marianne Heuvel

  3 jaar geleden
  Niemand  zegt  dat  ze daar  moeten  wonen.  Is  hun eigen  keus. alleen  vreemd  dat  een persoon  iemand  van de gelderlander  daar  binnen  laat.  En de garage  Is niet  vol 
 • Dion

  3 jaar geleden
  Fietsen horen in een schuur en niet op straat/stoep te slingeren of voor de voordeur gekwakt zodat er niemand meer langs kan.
 • Pim

  3 jaar geleden
  Waarom mag Henriette niet pleiten voor een lage huur? Los van het feit dat het een heel redelijk standpunt is (mensen mogen wonen voor een betaalbare prijs), mag ze hier haar mening naar voren brengen. Ze blijft binnen de wet, om jou te citeren. We mogen toch hopen dat behalve de wet niet ook jouw vermoeidheid de grenzen van het uiten van een mening gaat beperken.
 • Dion

  3 jaar geleden
  Waarom moeten die een lage huur krijgen? Omdat het van jou moet? Dan moet je zelf een complex als dit bouwen en verhuren. Dat is niet verboden hoor.Ik word zo moe van dergelijke Nijmeegse praatjes...niks moet, alles mag (zolang je je maar aan de wet houd)

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.