Het ontwerp van het nieuwe Merleyn aan de Nieuwe Marktstraat in Nijmegen
Volledig scherm
PREMIUM
Het ontwerp van het nieuwe Merleyn aan de Nieuwe Marktstraat in Nijmegen © Architect Bo Kristiaan Janssen.

Omwonenden mogen meepraten over komst van poppodium Merleyn, maar pas als locatie is aangekocht

NIJMEGEN - Waarom zijn omwonenden niet eerder betrokken bij de plannen voor de nieuwe locatie van poppodium Merleyn aan de Nieuwe Marktstraat vragen vrijwel alle politieke partijen zich af.  Het antwoord: de gemeente wil eerst de locatie van het voormalige pompstation van watermaatschappij Vitens aankopen en daarna krijgen de omwonenden alle ruimte om mee te praten. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht
    PREMIUM

    De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht

    GROESBEEK - Het Groesbeekse zalencentrum De Linde is deze zaterdag weer opengegaan, een week nadat de zaak op last van burgemeester Bruls van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid was gesloten. De uitbaters hadden de coronaregels overtreden. Op Facebook meldde De Linde vrijdagmiddag al: ‘Morgen, zaterdag zijn wij open! Van harte welkom allemaal! Bezoekers van vrijdag 31 juli krijgen de eerste consumptie van ons‼️’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.