Volledig scherm
PREMIUM
Danny M. - Deze foto is eerder verschenen bij een interview in Panorama. Danny M. en zijn advocaat hebben toestemming gegeven voor het gebruik van deze foto. © Ruben Eshuis

Onderwereld zet prijs op hoofd Danny M.

NIJMEGEN - In de onderwereld is een prijs gezet op het hoofd van Nijmegenaar Danny M. Er zou een bedrag van 250.000 euro zijn geboden om hem uit de weg te ruimen. De dreiging zou volgens bronnen afkomstig zijn uit de Amsterdamse misdaadwereld. 

Danny M. staat volgens justitie te boek als de telefoonleverancier van de onderwereld. Zijn telecombedrijf Ennetcom verkocht dure, beveiligde telefoons, waarmee je alleen kon e-mailen. Niet te kraken, beloofde Ennetcom zijn klantenkring. De telefoons waren daarom mateloos populair in de misdaadwereld. Criminelen dachten ongehinderd te kunnen communiceren. Dat bleek een grove misrekening.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.