Zwijnen en ganzen afgelopen jaar in de Blijde Incomste, de traditionele optocht bij de afsluiting van het Gebroeders van Limburg Festival.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwijnen en ganzen afgelopen jaar in de Blijde Incomste, de traditionele optocht bij de afsluiting van het Gebroeders van Limburg Festival. © Bert Beelen

Onderzoek politie naar kwellen dieren bij Van Lymborch Festival

NIJMEGEN - De politie onderzoekt of er augustus vorig jaar bij het Van Lymborchfestival sprake was van dierenkwelling. De Partij voor de Dieren heeft daar aangifte van gedaan. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht
    PREMIUM

    De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht

    GROESBEEK - Het Groesbeekse zalencentrum De Linde is deze zaterdag weer opengegaan, een week nadat de zaak op last van burgemeester Bruls van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid was gesloten. De uitbaters hadden de coronaregels overtreden. Op Facebook meldde De Linde vrijdagmiddag al: ‘Morgen, zaterdag zijn wij open! Van harte welkom allemaal! Bezoekers van vrijdag 31 juli krijgen de eerste consumptie van ons‼️’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.