Volledig scherm
Een van de auto's die in het ongeluk verzeild is geraakt. © 112-Nieuwsgroep/ Davy Derksen

Ongeluk leidt tot vechtpartij in Nijmegen

NIJMEGEN - Na een ongeval op de kruising van de St. Annastraat met de Groenestraat, waarbij twee auto's op elkaar gebotst zijn, zou een vechtpartij zijn uitgebroken. Het ongeval en de vechtpartij worden onderzocht door de politie.

De politie heeft één aanhouding gedaan rondom het gevecht. De knokpartij ontstond toen de inzittenden van de Mercedes, een van de betrokken auto's, uit hun voertuig stapten en de bestuurder van de andere auto bedreigde. Ook omstanders werden bedreigd.

De daders sloegen op de vlucht nadat één van de omstanders een stuk hout uit zijn auto haalde. Ze zijn later opgepakt door de politie. De politie heeft niet bevestigd dat dit dezelfde daders zijn als degenen die de vechtpartij begonnen.

Eén van de bestuurders is onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Burgemeester Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot
    PREMIUM

    Burgemees­ter Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot

    NIJMEGEN - De eigenaar van pizzeria-shoarma Da Christian in het Nijmeegse stadsdeel Lindenholt moet per direct stoppen met een illegaal gok-café in een aangrenzend pand. Dat heeft burgemeester Bruls besloten. Hij past bestuursdwang toe en eist dat de eigenaar acuut alle ingangen naar dat pand voor publiek afsluit. Als hij dat niet zelf doet, dan laat de gemeente dat doen; alle kosten worden dan op de eigenaar verhaald.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.