Ongeluk met Tesla heeft uiteindelijk dodelijke afloop

UpdateBERG EN DAL - Het ernstige eenzijdige ongeval dat zaterdagmiddag plaatsvond op de Nijmeegsebaan, heeft toch een dodelijke afloop gehad. De zwangere vrouw die gewond raakte bij het ongeval raakte haar ongeboren kind kwijt.

Volledig scherm
De Tesla liep veel schade op. © Luuk Merkus / Persbureau Heitink

Ter hoogte van de Sionsweg in Nijmegen knalde zaterdagmiddag door een onbekende oorzaak een Tesla tegen een boom. De hulpdiensten werden met spoed opgeroepen. Ook een traumahelikopter is geland. De man en de zwangere vrouw waren naar het ziekenhuis gebracht met verwondingen. Het meisje dat ook in de auto zat, kwam er ongeschonden vanaf.

De wagen heeft veel schade opgelopen door het ongeluk en is afgesleept door een berger. Vanwege brandgevaar van de elektrische accu's kwam ook de brandweer ter plaatse met een schuimblusvoertuig, een blusvoertuig en de officier van dienst. Voorbijgangers moesten afstand bewaren van de auto. 

De politie doet momenteel onderzoek naar hoe het ongeluk kon gebeuren.

  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.