Een bus reed zich op 8 februari vast in de sneeuw nabij station Nijmegen Centraal.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bus reed zich op 8 februari vast in de sneeuw nabij station Nijmegen Centraal. © DG

Onrust: chauffeurs Breng in overvolle kantine tijdens winterweer, terwijl een van hen corona had

NIJMEGEN - Buschauffeurs van Breng moesten tijdens de recente sneeuwstorm urenlang samen in een overvolle kantine wachten. Een van hen bleek besmet met het coronavirus. De zaak zorgt voor onrust onder het personeel, de ondernemingsraad van het vervoersbedrijf eist opheldering.

5 reacties

 • Joris Goedbloed

  2 maanden geleden
  AUB geen paniek voor 98% van de bevolking is Corona ongevaarlijk. Koop een fruitmand voor de zieke collega..Doe is gek..Of moet ik schrijven..Doe is normaal...
 • astrid rossen

  2 maanden geleden
  Erwin is een betweter en heeft geen idee waarover hij praat!!! Is waarschijnlijk zelf een werkgever. Hij weet totaal niet hoeveel chauffeurs er per dag op de weg zijn en hoeveel chauffeurs er dus op dat moment bij elkaar waren. Ze MOESTEN van hun werkgever op komen dagen terwijl al bekend was dat er geen bussen uit zouden rijden. Of hadden die chauffeurs met z’n allen buiten moeten gaan staan? Had Erwin wel graag gezien natuurlijk.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Nee Erwin Breng was hier verkeerd, als baas ben je verantwoordelijk voor de gezondheid van je werknemers onder diensttijd. Ze proberen zich er onderuit te kletsen.
 • Erwin van den Belt

  2 maanden geleden
  Tuurlijk.. leg het even alleen bij de werkgever neer. Uiteraard had die beter moeten controleren of de regels werden nageleefd, maar wie is daar dan in 1e instantie verantwoordelijk voor? De chauffeurs zelf toch zeker... En dan nog is het prima geregeld verder. Langer contact dan 15 min. binnen 1,5 meter is quarantaine. Anders niet. Dus niet als een besmet iemand 10 meter verderop stond. Wat een gezeik weer.. moet je niet dichtbij je collega chauffeurs gaan staan.
 • Angeline Menkhorst

  2 maanden geleden
  Sukkels, in zo'n situatie altijd testen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Drie gewonden bij steekpartij in Westervoort
  Play

  Drie gewonden bij steekpar­tij in Wester­voort

 2. Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen
  Play

  Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen

Nijmegen e.o.