In 2012 vermoorde Kendrick M. zijn vriendin Marigret Fullinck, voor wie in 2013 een stille tocht werd gehouden. Rechts: woensdagmiddag stak Kendrick M. een 27-jarige vrouw neer in Soest.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2012 vermoorde Kendrick M. zijn vriendin Marigret Fullinck, voor wie in 2013 een stille tocht werd gehouden. Rechts: woensdagmiddag stak Kendrick M. een 27-jarige vrouw neer in Soest. © Guus Schoonewille | Caspar Huurdeman

Ontsnapte tbs’er Kendrick M. vermoordde eerder vriendin Marigret (20), Pompestichting: ‘Nog te vroeg voor conclusies over inschattingsfouten’

UpdateNIJMEGEN - De 31-jarige tbs’er die gisteren een 27-jarige vrouw neerstak in Soest, is Kendrick M. Tien jaar geleden bracht hij een jonge vrouw om het leven: Marigret Fullinck (20) uit Rotterdam. Dat melden bronnen aan deze site.

20 reacties

 • Ellen Verrips

  2 maanden geleden
  Ik herinner me uit mijn jeugd in Nijmegen (nu 60 jaar geleden) dat er ontsnappingen uit de Pompekliniek waren. En hoe bang ik daarvan werd.
 • th Janssen

  2 maanden geleden
  En het is vooral nog weer te vroeg voor conclusies................. en natuurlijk is iedereen bij de Pompstichting wéér geschrokken.
 • joan willems

  2 maanden geleden
  Het zoveelste geval die bevestigd dat verlof en terugkeren in de maatschappij voor deze mensen niet mogelijk moet zijn. Er is domweg een groep die de boel zo kunnen manipuleren dat hulpverleners om de ruin worden geleid. Zie hier de gevolgen. Sterkte aan het slachtoffer.
 • Marie-Louise Walter

  2 maanden geleden
  De reputatie van de Pompe kliniek in Nijmegen is al niet denderend: al zoveel incidenten en uitbraken. Wie wil daar nog werken met deze tbs-ers
 • J.L. Gaertner Duineveld

  2 maanden geleden
  Ik vraag mij af of bij het ontsnappen van deze persoon er een automatische waarschuwing is gegaan naar de politie van de plaats van zijn ex vriendin? Indien niet waarom niet? Zo ja, waarom zat deze mevrouw niet in beschermde bewaring of stonden er tenminste gewapende politie voor de deur? Gezien het feit dat het een bekende vrouwenmoordenaar is?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen