Kinderbouwdorp Duuk: Volgend jaar niet meer?
Volledig scherm
Kinderbouwdorp Duuk: Volgend jaar niet meer? © Paul Rapp

Ontzetting: evenementen in Dukenburg in gevaar door bezuiniging

NIJMEGEN - Diverse Dukenburgse verenigingen hebben de noodklok geluid. Door een nieuwe manier van subsidie verlenen moeten mogelijk diverse activiteiten stopgezet worden. Het kinderbouwdorp Duuk en de populaire jaarmarkt Dit is Dukenburg zijn twee van de evenementen die dreigen te verdwijnen. 

14 reacties

 • Ronnie

  4 jaar geleden
  "Naamgenoot" Duuk is een zeer goede organisatie met sponsors en ook aan vrijwilligers geen gebrek maar meer altijd welkom voor beide. Ben hier al 2 jaar met plezier vrijwilliger als je ziet hoe de kinderen hier na toe leven en hoe ze genieten is dit zonde kan wel zeggen waanzin  dat men hier minder subsidie geeft. De inzet is enorm als het gaat om organiseren en vrijwilligers die zich inzetten voor een geweldige week kan niet anders zeggen dan top!
 • Wind

  4 jaar geleden
  ooooo, nu begrijp ik waarom de wegen in Dukenburg er zo slecht en verwaarloosd bijliggen....
 • Max

  4 jaar geleden
  Ik woon in Oost. Hier zijn geen bouwdorpen. Hier gaan de ouders zelf met kinderen de bossen in. Alle subsidies gaan naar zeurdozen zoals jij, Dion en depapa.
 • Nijmegenaar

  4 jaar geleden
  En GL maar de Graafseweg willen versmallen wat TOTAAL geen zin heeft (en al het andere groene geneuzel wat door je strot wordt geduwd).. dan kunnen ze dat geld beter gebruiken voor dit soort initiatieven. Wat ook veel meer bijdraagt aan de samenleving in dit gedeelte van Nijmegen. Ook is dit voor veel kinderen die niet op vakantie hebben kunnen, die kijken hier na uit. Maar nee het groene geneuzel gaat voor. 
 • Rich

  4 jaar geleden
  ik bedoel 30 jaar.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen