Diverse speeltoestellen in het Lentse Sprokkelbos zouden onveilig zijn. Begin deze maand startten vrijwilligers Stef de Grood (links) en Haico Mombarg met de sloop van de houten stoomlocomotief. Inmiddels blijkt dat de overige toestellen niet per se afgebroken hoeven te worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Diverse speeltoestellen in het Lentse Sprokkelbos zouden onveilig zijn. Begin deze maand startten vrijwilligers Stef de Grood (links) en Haico Mombarg met de sloop van de houten stoomlocomotief. Inmiddels blijkt dat de overige toestellen niet per se afgebroken hoeven te worden. © Paul Rapp

‘Onveilig’ Sprokkelbos blijft open: ‘Nog steeds een plek om te spelen, je hoofd te stoten en te vallen’

NIJMEGEN - Kinderen kunnen gewoon blijven ravotten in het Lentse Sprokkelbos. De speelplek gaat niet dicht. ‘Nu niet en nooit niet’, zegt het bestuur. Maar de speeltoestellen waren toch onveilig?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.