Onze drone vliegt zaterdag over Nijmegen: steek Nederland een hart onder de riem!

oproepDe #NLblijftthuis-drone vliegt de komende weken over Nederland. De drone filmt jouw boodschap vanuit de lucht. Het maakt niet waar mensen hun boodschap neerzetten of maken als het maar te filmen is vanuit de lucht. 

Aanmelden niet meer nodig

Opgeven is niet meer nodig, de redactie heeft voldoende inzendingen ontvangen. Bedankt!

Dus krijt op de stoep, maak iets in de tuin, op het balkon of het dakterras voor jouw geliefde, familieleden, vrienden of anderen die je een hart onder de riem wil steken.

Aan het einde van de dag tonen we het resultaat aan Nederland op de sites van het Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, BN/DeStem, PZC, de Gelderlander, Tubantia, de Stentor, Q-Music en AD

Hoe werkt het?

De gezamenlijke redacties wijzen elke dag een stad of gemeente aan waar de #NLblijftthuis-drone overheen vliegt. De route wordt bepaald door de mensen die zich aanmelden om hun zelfgemaakte boodschap te laten filmen. 

Vrijdag Tilburg, zaterdag Nijmegen

Vrijdag 3 april vliegt onze drone boven Tilburg. Zaterdag 4 april vliegen we over Nijmegen.  Check deze site en blijf op de hoogte van de agenda!

Volledig scherm
© HLN
Nieuwe liveserie met Hidde van Warmerdam: #NLblijftThuis
Volledig scherm
Nieuwe liveserie met Hidde van Warmerdam: #NLblijftThuis © Videostill
  1. Yannieck (7) fietst in zijn wijk al bijna 5000 euro bij elkaar voor NEC,  Boekhoorn doneert ook
    PREMIUM
    video

    Yannieck (7) fietst in zijn wijk al bijna 5000 euro bij elkaar voor NEC, Boekhoorn doneert ook

    NIJMEGEN De belangrijkste investeerders van NEC, Marcel Boekhoorn, Jack Bongers en Harold en Jos Bons - ook wel de vier ‘B's’ genoemd - omarmen de actie van de 7-jarige Nijmegenaar Yannieck Bleumink. Ze doneren samen 1000 euro. Het zoontje van oer-NEC’er René Bleumink (beter bekend als ‘Bleum’) fietste op eerste pinksterdag honderd rondjes van 580 meter door de Nijmeegse wijk Hatert om geld in te zamelen voor NEC.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.