Olaf Kemerink
Volledig scherm
PREMIUM
Olaf Kemerink © Eigen foto

Oorlog bij de SP om 'geradicaliseerde communist' Olaf uit Nijmegen: 'Hij is dag en nacht bezig met ongelijkheid in de wereld’

NIJMEGEN - In de schaduw van de politieke FVD-rel is er nog een partij-oorlog aan de gang. Bij de SP. De jongerenbeweging ROOD is afgesneden van de partij, nadat het eerder geroyeerde sp-lid Olaf Kemerink toch werd verkozen tot partijvoorzitter van ROOD. De jongerenbeweging blijft volhouden. ‘Wij zijn SP’ers.

30 reacties

 • Erik

  2 jaar geleden
  Ben nu toch wel heel benieuwd welke moordenaar hier bedoeld wordt?
 • Louis

  2 jaar geleden
  Dat bij de SP communistische sympathieën leven net zoals bij Groen Links is geen geheim. Hetzelfde fenomeen zie je bij FvD. Daar komt de aap uit de mouw door extreem rechtse aanhangers van FvD. Komt die aap nu ook uit de mouwen van de SP en GL?Dat de SP en GL links zijn daar is niets mis mee. Dat ziet men vooral in de gelederen van milieuclubs zoals bijvoorbeeld met de huidige directeur van Milieudefensie Donald Pols, geboren en opgegroeid in Zuid Afrika en naar Nederland gekomen voor zijn studie. Via de SP begon hij bij Milieudefensie, gesubsidieerd door de Nederlandse staat.
 • Obdam

  2 jaar geleden
  in nijmegen is trouwens een bekend verkeersplein vernoemd naar iemand die met zijn communistische organisatie diverse bomaanslagen pleegde waarbij vele onschuldige burgers het leven lieten. het is me altijd een raadsel geweest waarom de gemeente nijmegen een moordenaar zo wil vereren. de man heeft er notabene 26 jaar voor in de gevangenis gezeten.
 • Obdam

  2 jaar geleden
  jongere zonder levenservaring,geen idee van geschiedenis,gehersenspoeld door de welbekende extreme en politiek actieve leraren en professoren,kiest voor radicaal communisme en marxisme,fantaseert over gewapende strijd tegen een couppoging,zal volgens de vaste doctrine elke andersdenkende als facist bestempelen,en daarmee geweld tegen hen legitimeren.zo is het altijd gegaan de afgelopen eeuw, we hebben het in alle communistische landen kunnen zien, de overlevende vluchtelingen van die regimes zijn ook in nijmegen te vinden.gevlucht om hier na zoveel jaar weer zulke extremisten tegen te komen.
 • depapa

  2 jaar geleden
  Waarom stapt die jongen niet over naar GroenLinks? Die partij heeft CPN en PSP dna.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen