Oosterhoutsedijk/Waaldijk gesloten tot 31 december 2022.
Volledig scherm
PREMIUM
Oosterhoutsedijk/Waaldijk gesloten tot 31 december 2022. © Gerard Verschooten

Oosterhoutsedijk en Waaldijk anderhalf jaar op slot: dijken moeten versterkt vanwege klimaatverandering

NIJMEGEN/LENT - De Oosterhoutsedijk en de Waaldijk in Lent en Nijmegen-Noord gaan vanaf eind volgende maand voor bijna anderhalf jaar op slot. De reden: de dijken moeten versterkt worden om in de toekomst bestand te blijven tegen klimaatverandering.

3 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Pedro, wat een sneue reactie Typisch van een verwend watje Tegenslag onbekend in je leven dus dan raak je gelijk in een depressie? Hoort bij het leven, je zal wel vaker op je snufferd gaan en je zin niet krijgen denk ik
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Sommige mensen hebben echt geen leven. Zogenaamd de revolutie uit laten breken omdat ze geen vierdaagse kunnen lopen. Tja......
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  Als we volgend jaar nog steeds geen 4-daagse kunnen houden vanwege de corona dan hoop ik dat de revolutie eindelijk eens uitbreekt. Want dan is Nederland echt verworden tot een bananenmonarchie waar de dictator tot in het oneindige de staat van beleg verlengt om aan de macht te blijven.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.