Foutje, want het mondmasker is verplicht in de gangen van het Merletcollege in Grave, Mill en Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Foutje, want het mondmasker is verplicht in de gangen van het Merletcollege in Grave, Mill en Cuijk. © Theo Peeters

Op deze school draagt iedereen verplicht een mondkapje: ‘Sorry, ik was het even vergeten’

NIJMEGEN - Betrapt. Een drietal leerlingen wandelt zonder mondkapje door de gang van het Merletcollege in Grave. Terwijl dat toch zeker tegen de regels is? 

7 reacties

 • de heer J. Zomers (68)

  1 jaar geleden
  Belangrijk is dat je frisse (buiten) lucht inademt. Daarom krijgen scholen, verpleeginrichtingen, winkels en horeca het advies om goed en voldoende te ventileren - stilstaande lucht is een gevaar voor besmetting.Door het mondkapje met neusbedekking krijgt je minder frisse lucht... je ademt in via je neus en dat is dan bedekt. Bovendien er zijn mensen die dragen 4 dagen hetzelfde mondkapje, dit kan niet gezond zijn... zie België.  
 • de heer J. Zomers (68)

  1 jaar geleden
  De mening omtrent het nut van een mondkapje is verdeeld... de heer Jaap van Dissel van het RIVM noemt het een schijnveiligheid.Het bewijs krijgen we via België - daar is overal een mondkapje verplicht en nu blijkt dat het aantal besmettingen in België hoger ligt dan in Nederland. 
 • Nijmeegse

  1 jaar geleden
  Is er echt niemand die het verstandiger vind dat 100den leerlingen in de klassen blijven en dat alleen de leerkrachten wisselen? Scheelt enorm veel beweging op de gangen.
 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  Dus als je zit blijf het virus ook stil zitten je geloof het zelf toch niet.
 • KermitArnhem

  1 jaar geleden
  Onzin.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.