Kantoor van thuiszorgorganisatie Verian in Apeldoorn
Volledig scherm
PREMIUM
Kantoor van thuiszorgorganisatie Verian in Apeldoorn © Verian

Openbaar aanbesteden van jeugdzorg-teams mogelijk splijtzwam in Nijmeegse coalitie

NIJMEGEN - De Nijmeegse SP-fractie verzet zich faliekant tegen het openbaar aanbesteden van de nieuwe jeugdzorgteams die Nijmegen met ingang van het nieuwe jaar wil oprichten. Deze ‘brede basisteams’ moeten meer slagkracht bieden dan de als mislukt beschouwde dure en te bureaucratische sociale wijkteams. 

7 reacties

 • Ben Koot

  2 jaar geleden
  Ter illustratie https://pointer.kro-ncrv.nl/artikelen/waar-blijft-het-wmo-geld-van-s-hertogenbosch
 • Bibi

  2 jaar geleden
  Zo gaat alweer veel geld dat bedoelt is voor de kwetsbare mens naar slimme managers die op papier geweldige goedkope plannen hebben waardoor ze de aanbesteding winnen om vervolgens na een paar jaar weer failliet te gaan. Wat dan niet falliet is zijn de gespekte bankrekeningen van de slimme mannetjes. Zorg hoort geen kansspel zijn .
 • hans

  2 jaar geleden
  Zorg verpest door $$$$$$ links Nijmegen toont zijn ware gezicht.
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Als duurzame zorg het streven is, is openbaar aanbesteden wel het laatste wat je moet doen. Stuit mij trouwens ook tegen de borst dat het recht om mij zorg te kunnen leveren bij opbod wordt verkocht.
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  Ik vind Nijmegen zowiezo geen sociale stad...veel dakloze zwervers overal, veel asociale fietsers, enorm veel alcoholgebruik, huiseigenaren betalen zich blauw, het hele centrum is voor Valkhofmuseum, Lux, Vereeniging, Schouwburg, filmpjes club in het sociale dienst gebouw, Doornroosje, Merleyn, Lindenberg.....enz...allemaal linkse hobbies en in Zuid gebeurt he-le-maal niets.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.