Volledig scherm
© Politie

Opgepakte verdachte van vernieling gaat er vandoor en valt: handboeien kapot

NIJMEGEN - De politie moet een setje nieuwe handboeien bestellen nadat een arrestant er mee ten val was gekomen. Eenmaal op het politiebureau gingen de boeien niet meer gewoon open, meldt de politie op Instagram.

De man werd verdacht van vernieling en was daarom opgepakt. Hij ging er echter vandoor en kwam ten val.

,,Bij de cel willen de boeien niet open. Beetje wrikken en het lukte. Nu even nieuwe bestellen’’, aldus de wijkagent van Nijmegen Centrum

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arno Cup joeg met een kettingslot krakers uit zijn pand:  ‘De politie had die gasten eruit moeten werken’
    PREMIUM
    VIDEO

    Arno Cup joeg met een ketting­slot krakers uit zijn pand: ‘De politie had die gasten eruit moeten werken’

    NIJMEGEN - ,,Spullen pakken, wegwezen! D’r uit hier zeg ik! En haal die joint uit je mond ja!’’ Zo begint het filmpje dat gisteren op videosite Dumpert is geplaatst en al meer dan 370.000 kijkers heeft getrokken. Te zien is hoe eigenaar Arno Cup op maandag 17 december wordt geconfronteerd met krakers die zijn pand, de oude Bulters-garage aan de Nieuwe Dukenburgseweg in Nijmegen, zijn binnengedrongen. Vol frustratie en met een kettingslot in de hand probeert hij terug te vorderen wat van hem is.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.