Volledig scherm
PREMIUM
© Rik Bors

Opletten thuis (en op werk en op school): dit zijn de plekken waar de meeste mensen met corona besmet raken

NIJMEGEN - Een dikke zes weken in een gedeeltelijke lockdown en toch nog dagelijks vele duizenden nieuwe besmettingen: het schiet nog niet echt op.  Op het werk, op school en vooral ook thuis blijkt het oppassen geblazen. Maar waar nog meer? Dat is een mysterie.

28 reacties

 • Plienie

  2 maanden geleden
  Als de cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek niet de juiste zijn heeft jeugdzorg iets uit te leggen. Ik geloof je bronnen niet. 
 • Gerrie

  2 maanden geleden
  Blijf thuis, dat zei de MP. Als ik kijk is thuis, op de onbekende plek na waar dat ook mogen zijn, zo'n beetje de meest onveilige plaats ter wereld. De kroeg lijkt nu zo gek nog niet. Tjonge wat een flauwe kul allemaal. Hoe lang gaat dit nog door??
 • KermitArnhem

  2 maanden geleden
  Doe maar eens navraag bij bv jeugdzorg.
 • Plienie

  2 maanden geleden
  Van die 1811 waren er 67 een jongere. De meeste doden waren tussen de 50 en 60 jaar. Dus geen 5 jongeren per dag maar iets meer dan 1 per week.
 • Obdam

  2 maanden geleden
  volgens deze rivm info zijn feestvierders dus onterecht zwart gemaakt en was de hele hetze tegen hen dus nergens op gebaseerd.opvallend dat het grootste deel van de besmettingen in de groep "onbekend" zitten.deze rivm info toont ook aan dat de genomen maatregelen tegen o.a de horeca dus compleet onnodig waren en het kabinetsbeleid dus niet op feiten is gebaseerd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Nijmegen e.o.