Opnieuw auto verwoest door brand in Nijmegen

videoNIJMEGEN - Opnieuw is er een auto uitgebrand in Nijmegen. Een geparkeerde auto op de Hulststraat is in de nacht van zondag op maandag in vlammen opgegaan, vermoedelijk door brandstichting. 

5 reacties

 • Dion

  3 jaar geleden
  Het autohaten begint wel erg drastische vormen aan te nemen. Dat kan nooit lang goed gaan, binnenkort pikt iemand het niet meer.
 • MightyMike

  3 jaar geleden
  Fantastisch toch dat Nijmegen straks in de top 3 staat van het meeste aantal autobranden.Zolang de Gelderlander het maar blijft bijhouden zijn we allemaal op de hoogte en zien hoe mooi het is om dit met foto en film te mogen aanschouwen op deze site.
 • Lars024

  3 jaar geleden
  Inderdaad, Dion. Volgens die wereldvreemde burgemeester (+ nagenoeg de gehele gemeenteraad) daar wel ja. Hoe dom WIL je zijn om daar nog in trappen anno nu. On-be-grij-pe-lijk.
 • Dion

  3 jaar geleden
  Ik denk dat Nijmegen zo onderhand wel de meeste autobranden van het land of zelfs Europa heeft....maar gelukkig is het wel erg veilig.
 • Lars024

  3 jaar geleden
  Voor zover ik weet zit Nijmegen qua autobranden alleen dit deel van het jaar al op 20-plus! M.n. omgeving Hatert. Ik stel de vraag die niemand stelt: weer zelfde type daders als begin vorig jaar bij de vele pinautomaat overvallen? Retorische vraag.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.