De Winkelsteeg (links) vanuit de lucht.
Volledig scherm
PREMIUM
De Winkelsteeg (links) vanuit de lucht. © Gerard Verschooten

Oppositie vreest bouwplannen Winkelsteeg-Noord: ‘Niets geleerd van de asfaltcentrale?’

NIJMEGEN - Een groot deel van de Nijmeegse oppositie (VVD, PvdA, CDA, Stadspartij Nijmegen, Partij voor de Dieren en VoorNijmegen.NU) wil dat de plannen voor woningbouw op industrieterrein Winkelsteeg-Noord nog eens goed tegen het licht worden gehouden. 

3 reacties

 • Ron van Dijk

  2 maanden geleden
  Lijkt een goeie plek om huizen te bouwen. NXP zal gewoon blijven en is niet vervuilend. De meeste andere bedrijven zijn verouderd en kunnen worden uitgekocht.
 • Leon Graaf

  2 maanden geleden
  Triest dat ze die maisonnettes die op de foto staan niet slopen en vervangen door minder armoedige woningen. Zo blijft Dukenburg een onaantrekkelijke woonwijk.
 • Jan Peters

  2 maanden geleden
  Hou mijn hart vast, dat de Nieuwe Dukenburgseweg een stadsweg wordt, met alweer versmallen, met meer verkeersbewegingen.
 1. Pasta moet bomen in Nijmegen beschermen tegen al te gretige knaagbevers
  PREMIUM

  Pasta moet bomen in Nijmegen beschermen tegen al te gretige knaagbe­vers

  NIJMEGEN - Om bomen in Dukenburg en Lindenholt te beschermen tegen knagende bevers gaat de gemeente Nijmegen een nieuw middel toepassen. Bomen die al aangevreten zijn worden ingesmeerd met een pasta. Die pasta kan de bast van de boom beschermen en dient om bevers te weren. De pasta wordt ook gebruikt op al aangevreten bomen te redden en is vooral bedoeld voor plekken waar omvallende bomen mensen in gevaar zouden brengen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.