Impressie van Living-Inn bij Lent in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van Living-Inn bij Lent in Nijmegen. © Living-Inn

Ouderen en starters in één complex in Nijmegen-Noord

NIJMEGEN - Hof van Holland, het geplande stadshart van de Waalsprong in Nijmegen, krijgt met Living-Inn een bijzonder wooncomplex voor ouderen, jonge starters en zorgbehoevende senioren. De 370 appartementen zijn over twee jaar klaar. 

7 reacties

 • Rob Essers

  1 jaar geleden
  LENT - Het complex ligt in de woonplaats Lent in de gemeente Nijmegen."Living-Inn bij Lent in Nijmegen" is niet juist. Zolang het woonplaatsbesluit (raadsbesluit d.d. 10 juni 2009) niet wordt gewijzigd, bestaat de gemeente Nijmegen uit de woonplaatsen Nijmegen en Lent en ligt Hof van Holland, het geplande stadshart van de Waalsprong, in de woonplaats Lent.
 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  Mensen zorgen niet voor mensen waarmee ze geen band hebben. Laat staan rekening met elkaar houden. Hopeloos naïef en stupide zijn dit soort plannen….
 • gerry joosten

  1 jaar geleden
  Alleen voor rijke senioren. Huur minimaal €961 voor een appartement van 68m2. Ook huren van €2000. Inkomen moet tenminste 3,5 x huur zijn. Kunnen er nu echt geen betaalbare appartementen gebouwd worden? Ook koop appartementen in Hof van Holland zijn allen ruim boven de €400000.
 • Barbara van Lamsweerde

  1 jaar geleden
  Dat gaat nooit goed. De ouderen kunnen het lawaai van vreemde kleine kinderen niet meer verdragen en gaan klagen. Het leven van de jongeren is niet meer als dat van 50 jaar terug en zullen hierdoor ook konflikten bij ouderen opwekken.Buitenlandse bewoners hebben andere tradities, wat ook velen stoort. Ik heb ooit eens in zo'n soort flat gewoond. Zeker weten dat het op den duur niet goed gaat.
 • Nico van Dam

  1 jaar geleden
  Mooi concept. Hopelijk ook betaalbaar voor ouderen met een kleine beurs, maar natuurlijk ook toe- en inpasbaar in bestaande bouw en wijken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen