Ouderen stoeien met QR-code voor café en bioscoop: ‘Ze zijn soms helemaal van slag’

videoVoor wie een bak koffie wil drinken in een café of een film wil zien in de bioscoop, is een zogenoemde QR-code vanaf zaterdag onmisbaar. Maar wat als je de bijbehorende CoronaCheck-app maar niet op je smartphone krijgt? Of zelfs helemaal geen mobiele telefoon bezit? Voor veel ouderen blijkt het een probleem. ,,We zijn er de hele dag druk mee.”

17 reacties

 • Rob van Kampen

  4 maanden geleden
  Jan: wat zie ik nu al in de maatschappij??? En in oktober gaat wat toenemen?? Waarschijnlijk doel je op besmettingen en die gaan idd omhoog omdat er een kleine minderheid blijft weigeren en het beleid vanuit Den Haag juist in stand houd.
 • Jan Bergmans

  4 maanden geleden
  Ach @Rob, je ziet het nu al in de maatschappij en in oktober zal het snel toenemen, daar kun je niet omheen of je moet je kop wel heel diep in het zand steken.
 • Pieter Zeeuw

  4 maanden geleden
  Bij mij mag iedereen binnenkomen met een BMI < 30 zonder pas. Zeker weten dat het veel meer besmettingen zal gaan voorkomen. Mensen met een BMI boven 30 moeten een gezondheidsverklaring meenemen die niet ouder is dan 24 uur.
 • Rob van Kampen

  4 maanden geleden
  Jan; je maakt je steeds meer belachelijk....iedereen mijn vijand, hahaha ik ga bibberen.....kom maar op....
 • M. van Dichteren

  4 maanden geleden
  Afschaffen die toegangsbewijzen, wie naar binnen wil moet dat kunnen doen zonder een code. Mensen laten zich gek en bang maken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.