Ouderen stoeien met QR-code voor café en bioscoop: ‘Ze zijn soms helemaal van slag’

videoVoor wie een bak koffie wil drinken in een café of een film wil zien in de bioscoop, is een zogenoemde QR-code vanaf zaterdag onmisbaar. Maar wat als je de bijbehorende CoronaCheck-app maar niet op je smartphone krijgt? Of zelfs helemaal geen mobiele telefoon bezit? Voor veel ouderen blijkt het een probleem. ,,We zijn er de hele dag druk mee.”

15 reacties

 • Rob van Kampen

  1 jaar geleden
  Jan: wat zie ik nu al in de maatschappij??? En in oktober gaat wat toenemen?? Waarschijnlijk doel je op besmettingen en die gaan idd omhoog omdat er een kleine minderheid blijft weigeren en het beleid vanuit Den Haag juist in stand houd.
 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  Ach @Rob, je ziet het nu al in de maatschappij en in oktober zal het snel toenemen, daar kun je niet omheen of je moet je kop wel heel diep in het zand steken.
 • Rob van Kampen

  1 jaar geleden
  Jan; je maakt je steeds meer belachelijk....iedereen mijn vijand, hahaha ik ga bibberen.....kom maar op....
 • H. van Antwerpen

  1 jaar geleden
  Afschaffen die toegangsbewijzen, wie naar binnen wil moet dat kunnen doen zonder een code. Mensen laten zich gek en bang maken.
 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  Mensen die met de pas meedoen in de invoering, uitvoering of zelfs laten zien zijn vanaf 25-9 mijn vijand in oorlogstijd. Deze apartheid is nog erger dan de avondklok, het is genoeg geweest met de deugburgers, het einde van nuance is in zicht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen