Loek (r) en Nadir voetballen in de Vermeerstraat in Nijmegen-Oost. De twee neefjes zijn bij oma op bezoek en voetballen noodgedwongen op straat omdat er in Oost nagenoeg geen veldjes zijn om te ballen.
Volledig scherm
PREMIUM
Loek (r) en Nadir voetballen in de Vermeerstraat in Nijmegen-Oost. De twee neefjes zijn bij oma op bezoek en voetballen noodgedwongen op straat omdat er in Oost nagenoeg geen veldjes zijn om te ballen. © Paul Rapp

Ouders rondom beroemd speelveld De Buut willen meer speelplekken in ‘versteend’ Oost: ‘Genoeg creatieve oplossingen’

NIJMEGEN - Ouders in Nijmegen-Oost hopen dat de gemeente meer speelplekken gaat bieden in hun stadsdeel, nu de rechter uitspraak heeft gedaan over het trapveldje van basisschool De Buut.

3 reacties

 • A I Anders

  2 maanden geleden
  Op de Kopse hof is plek genoeg.
 • rebecca langendoen

  2 maanden geleden
  Kunnen die lui daar nu eens ophouden met zeuren vreselijk
 • Hannie Thonsen

  2 maanden geleden
  Een stoplicht? Dat is dus een skinnerbox creëeren. Bak met beloningsnoepjes erbij en klaar. Ik hoop toch echt dat dit een grap is om dat te gaan doen.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.