Volledig scherm
PREMIUM
David Levi, overvallen in de Rozenstraat. Nijmegen, 17-6-2019 . © Gerard Verschooten

Overvalslachtoffer David kan nauwelijks horen of praten, maar is voor de duvel niet bang

NIJMEGEN - Bang? Waarvoor zou hij bang zijn? Nee hoor, ook als alleenstaande man die door een aangeboren aandoening nauwelijks kan horen en spreken, kent hij geen angst. 

Toch heeft de 52-jarige David Emmanuel Levi alle reden om juist wel bang te zijn. Het is minder dan 48 uur geleden dat hij in zijn eigen woning aan de Nijmeegse Rozenstraat oog in oog staat met inbrekers. Nietsontziende overvallers die geen enkele boodschap hebben aan zijn handicap.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. LIVE: NEC met drie nieuwe basisklanten tegen beloften van PSV
    LIVE

    LIVE: NEC met drie nieuwe basisklan­ten tegen beloften van PSV

    NIJMEGEN - NEC treedt vanavond (aftrap 20.00 uur) tegen Jong PSV aan met drie nieuwe basiskrachten. Rens van Eijden speelt na ruim negen maanden weer een officieel duel bij de Nijmegenaren. De centrale verdediger kampte lange tijd met liesklachten. Ole Romeny en Jellert van Landschoot maken tegen de beloften uit Eindhoven eveneens hun rentree vanaf de eerste minuut. NEC wil de tweede periode in de eerste divisie succesvol van start gaan. Mis niets in het liveblog!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.