Genieten van het groen in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Genieten van het groen in Nijmegen. © Paul Rapp

Parken en bosjes in Nijmegen: ‘Durf het groen als winst in te boeken’

Column ’t PleinGroen in je woonomgeving zorgt voor een prettige sfeer. Zelf sta ik vanuit mijn woning binnen enkele minuten in een heerlijke groene omgeving. Ik kan zelfs kiezen tussen een open park en bosjes. Als ik doorloop, bereik ik zo de Waaloevers of kan ik de stuwwal in duiken. Maar niet in alle wijken ligt het groen voor het oprapen. 

3 reacties

 • Byron Hendriks

  1 maand geleden
  GroenLinks is hard bezig de stad onleefbaar te maken door al het groen vol te bouwen. En dan ook nog vooral voor de mensen met een volle beurs. Ondertussen wordt er niets gedaan aan de wachttijden voor een sociale woning die vaak langer is dan twintig jaar. Niet groen en niet links.
 • Dev Smaling

  1 maand geleden
  Die economische waarde zal in Den Haag extreem veel hoger liggen. Een grote stad met weinig groen. Nijmegen een provinciestad die al enorm groen is.
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Wonen aan het groen of water is prachtig maar kan ook veel overlast opgeven. Je zal aan de chique waalkade wonen in een miljoenenappartement waar je nonstop drugdealers voor de deur hebt. Of aan het park waar de hangjongeren hun kamp opslaan.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Testfestival op Zwarte Cross-terrein voor 10.000 man
  Play

  Testfesti­val op Zwarte Cross-ter­rein voor 10.000 man

 2. Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'
  Play

  Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'

Nijmegen e.o.