Het NEC-legioen trok voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior met fakkels door Nijmegen.
Volledig scherm
Het NEC-legioen trok voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior met fakkels door Nijmegen. © Eigen foto / Forza NEC

Partij voor de Dieren wil einde aan fakkeloptochten NEC-fans: ‘zeer intimiderend’

NIJMEGEN - Op 8 oktober trokken honderden NEC-supporters door de straten van Nijmegen naar het Goffertstation voor de wedstrijd tegen Excelsior. Luid gezang, fakkels en hier en daar een flesje bier. Een ‘corteo’, in supporterstaal. Wat de Partij voor de Dieren betreft, gebeurde het voor het laatst.

23 reacties

 • Robin de Croon

  3 maanden geleden
  Hahaha het is ongelofelijk, de rotzooi die achter blijft is idd niet nodig daar kan ik bij komen mast dan de snelbinder die erbij ligt.. 😅
 • Jaap De Graaf

  3 maanden geleden
  Ja maak je druk over 10 peuken. Gaat deze dame ook peukjes tellen als er een protestmars van krakers of antifa is geweest?
 • Jan-peter Kerstens

  3 maanden geleden
  Ik vind Mevr. Lauret ook inimiderend. Diverse betoogen zowel online en in de raardsvergadering(en) (2 jaar geleden) tegen fietsers in het bos. Hierin worden fietsers afgeschilderd als asociale testosteronbommen. Helaas zit ik niet in de raad anders had mijn stukje in de gelderlander gestaan.
 • Hendrik Wijnhoven

  3 maanden geleden
  Waar gaat dit over? Ik weet dat zeuren een beetje bij de tijdsgeest hoort maar ik blijf me verbazen over mensen die geïrriteerd raken door de meest pietluttige zaken of sporadische geluidjes. Ik zou zo niet kunnen leven.
 • Maarten Jansssen

  3 maanden geleden
  Heeft weinig met PvdD te maken, maar dat ze met die tochten vooral een hoop puinhoop maken..

In samenwerking met indebuurt Nijmegen