Partybus vol RKC-supporters mag Nijmegen niet in: vijf mannen aangehouden

UpdateWAALWIJK - Supporters van RKC Waalwijk zijn maandagmiddag op de A73 bij Beuningen teruggestuurd door de politie. De supporters waren met een partybus onderweg naar de wedstrijd NEC - RKC Waalwijk in het Goffertstadion, maar mochten plotseling Nijmegen niet in. Volgens een van de supporters ‘omdat de bus volgens de gemeente Nijmegen niet in het uit-parkeervak van het stadion paste’. Daarop ontstond consternatie in de bus en werd een raam vernield. De politie heeft vijf mannen aangehouden. 

18 reacties

 • Sverre Gaffelbaard

  3 jaar geleden
  Ik zie het er nog van komen dat de KNVB gaat besluiten om de eredivisie voortaan op de zaterdagmiddag te laten spelen. De meeste van die 'mafklappers' werken of moeten zelf spelen dan en daar hebben we dus geen last meer van. Kijk maar naar het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.....En de zondag is dan een rustdag als de clubs 'europa' in gaan.....
 • CCC

  3 jaar geleden
  Kennelijk is er niet eens iemand aangehouden ? Als je (als politie) niet wil handhaven dan moet je straks niet klagen dat alles uit de hand loopt.
 • xxx

  3 jaar geleden
  Voortaan maar voetballen zonder supporters, want die kunnen zichzelf toch niet gedragen!! tegenwoordig gaat dat supporteren nergens meer over, kunnen ze beter afschaffen, want het is alleen nog rotzooi schoppen en anders niks!!
 • Beumus

  3 jaar geleden
  En dat met Pasen!
 • eriktiel

  3 jaar geleden
  Een gevalletje eigen schuld dikke bult. Hoe dom moet je zijn zeg..denk je werkelijk waar dat dit gedrag geaccepteerd wordt en je wel even naar de goffert gebracht wordt?! 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen