ANP
Volledig scherm
© ANP

Paspoort wordt in Nijmegen niet thuis bezorgd: te duur

NIJMEGEN - Burgemeester Hubert Bruls is niet van plan paspoorten en rijbewijzen thuis te laten bezorgen in Nijmegen, zoals de gemeenteraad wil. Berg en Dal is juist enthousiast. Als Nijmegen paspoorten en andere reisdocumenten gratis thuis gaat afleveren, wordt het te duur volgens berekeningen van ambtenaren. 

8 reacties

 • Abc

  3 jaar geleden
  Geen idee waar u het over heeft. Ik over een paspoort bezorgen.... en ik heb de krant gelezen. 
 • Politiekincorrect

  3 jaar geleden
  Luxe? honderden doden noem jij luxe? Wat een kortzichtige domme opmerking. Probeer eens de krant te lezen in plaats van maar wat roepen.
 • Politiekincorrect

  3 jaar geleden
  Omdat de becoialkosten van Bruls hierin meegenomen worden. Meneer Bruls bemoeit zich zelfs met burgemeester, is een rigide baasje die alles beter weet, dat kost geld. Terwijl het ware leiderschap gaat over mensen die over hun eigen schaduw kunnen springen en beslissingen durven te nemen die misschien niet 100% wettelijk zijn, maar verdedigbaar en in de geest van de Corona besmetting met honderden doden verantwoord is. Maar rigide is veel makkelijker, wet is wet, bevel is bevel. Goed bezig Bruls, trots?
 • Praetjes

  3 jaar geleden
  Wat moet je met een vernieuwd paspoort. De grenzen zijn gesloten. Als deze opengaan is het vroeg genoeg om het paspoort op te halen.
 • V

  3 jaar geleden
  Hoe kan bezorgen duurder zijn, dan een pand, met een loket en een poppetje er in??

In samenwerking met indebuurt Nijmegen