Patricia Groeneweg met een van haar honden, haar kat en de cavia’s. Ze krijgt voer van de dierenvoedselbank in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Patricia Groeneweg met een van haar honden, haar kat en de cavia’s. Ze krijgt voer van de dierenvoedselbank in Nijmegen. © Gerard Verschooten

Patricia is klant bij de dierenvoedselbank ‘Voor minima zijn dieren het enige wat ze nog hebben’

NIJMEGEN - Dierenvoedselbank Happy Feet heeft 160 klanten uit Nijmegen en omgeving. De dieren betekenen alles voor ze.

20 reacties

 • PietjeBel

  3 jaar geleden
  wie zegt er dat alle klanten van deze voedselbank zijn uitgekotst? Deze mevrouw heeft een werkende partner en kinderen.  
 • PietjeBel

  3 jaar geleden
  Ja, dan nog komt je eigen kind op de eerste plaats en niet een dier. al helemaal als je kind iets overkomt.
 • PietjeBel

  3 jaar geleden
  Maar een klein deel van bijstandsgerechtigden willen die uitkering om ervan te profiteren. De meesten willen graag meedraaien in de maatschappij. Werkende mensen kunnen ook op de armoedegrens leven.Ik vraag me af of dat deze mensen wel van zichzelf houden. Ze willen perse dieren en verwaarlozen zichzelf zodat de dieren wel te eten hebben. Is dat gezond? Is dat dierenliefde? Je moet ook goed voor jezelf zorgen als je dat voor anderen ook wilt doen. 
 • PPP

  3 jaar geleden
  11Jaar lang. Kijk in spiegel en ga wat met je leven doen. Misschien werken en minder roken. O,ja tuurlijk niet werken anders wordt je ook nog eens gekort op je te ontvangen subsidies.
 • PietjeBel

  3 jaar geleden
  Een kennis van me kent een vrouw die van een bijstandsuitkering leeft echter twee honden nam, twee katten, rookt, drinkt en auto rijdt. Haar motto over andere zaken is " Dat kan ik niet betalen". 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen