Peepshow op wielen komt naar Nijmegen en Arnhem: ‘Sekswerkers verdienen ook een veilige werkplek’

videoEINDHOVEN - Steeds meer veilige werkplekken verdwijnen, vinden sekswerkers. Daarom trekken zij met een peepshow op wielen binnenkort het land door, en ze beginnen in Nijmegen en Arnhem. Een omgebouwde aanhanger met een coronaproof peepshow moet de aandacht trekken.

11 reacties

 • BurgeR

  2 jaar geleden
  Ik ben een man en heb deze mening al een jaar of 30. Heeft niet met religie te maken. Inderdaad, armoede  zorgt voor uitbuiting van vrouwen én mannen. Het is mij in die jaren altijd opgevallen hoe negatief mannen reageren, want vrouwen zijn het er mee eens. 
 • EvilAdmin

  2 jaar geleden
  Wat een onzin. Duidelijk geschreven vanuit een Gender Studies overtuiging. Wat net zulke onzin is als elke andere religie. Waarom zou sekswerk vernederender zijn dan elk ander werk? Het verdient tenminste beter dan het meeste werk. Wil je echt vernederend werk? In Haiti heb je mensen die in beerputten moeten klimmen om deze met de hand leeg te scheppen. Oh wacht, dat zijn geen vrouwen maar mannen. Wat is het met feminisme? Vrouwen zijn onafhankelijk en zelfstandig, totdat ze iets moeten doen wat ze niet leuk vinden, dan zijn ze opeens net kinderen die zichzelf niet kunnen beschermen. 
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Dan bij voorkeur op zondagochtend om de drukte in de kerk wat te verminderen en een happy hour wanneer men begint met het traditionele gezang.
 • BurgeR

  2 jaar geleden
  Seks kan nooit werk zijn. Seks is een vernedering van de vrouw, al zeggen ze soms zelf van niet. Er zijn maar weinig vrouwen die er echt vrijwillig voor kiezen en dat zijn nooit raamprostituees of tippelaars, maar callgirls die zich goed laten betalen. Uitbuiting en vrouwenhandel komt veel voor, vooral vrouwen uit economisch zwakke gebieden. Mannen die er gebruik van maken  zijn te zwak om hun driftleven te beheersen. (Niet geschreven vanuit een christelijke overtuiging). 
 • Beumus

  2 jaar geleden
  Rijdende nijlpaarden?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen