Paul (l.) en Pelle Depla in het centrum van Nijmegen. Zoon Pelle treedt bij de PvdA in de stad in de voetsporen van zijn vader. ,,Mensen vragen vaak of ik familie ben van Paul. Dat is niet iets om vervelend te vinden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Paul (l.) en Pelle Depla in het centrum van Nijmegen. Zoon Pelle treedt bij de PvdA in de stad in de voetsporen van zijn vader. ,,Mensen vragen vaak of ik familie ben van Paul. Dat is niet iets om vervelend te vinden.” © Gerard Verschooten

Pelle Depla (24) stapt in het spoor van zijn vader Paul: ‘Ik weet hoeveel shit hij soms kreeg, maar dat houdt me niet tegen’

het gesprekDepla is terug in de Nijmeegse politiek. Pelle Depla (24) welteverstaan. Hij stapt bij de PvdA in de voetsporen van vader Paul (57). Samen blikken ze terug en vooruit. Over Jordi Cruijff, dromen van een grote linkse volkspartij en die ene affaire.

11 reacties

  • Jaap De Graaf

    2 maanden geleden
    Het zou verboden moeten worden dat partijen het woord arbeider in hun naam hebben terwijl ze geen moer geven om arbeiders.
  • Patrick Clusters

    2 maanden geleden
    Bij de naam Depla denk ik altijd direct aan een fietsenhok. Gezien de commentaren ben ik niet de enige.
  • Harold Bastiaans

    2 maanden geleden
    Het meest simpele wat je kunt doen is natuurlijk onder een pseudoniem naam " Harrie Nak" je gal te spuien. Zo jammer altijd...
  • R.J.T. Schapers-Lieskamp

    2 maanden geleden
    Met een kruiwagen red je het wel, ik hoop dat hij het beter doet als zijn vader die de camping en tennisbanen op de Kwakkenberg verkwanselt heeft voor dure huizen. Toen naar Heerlen en Breda heeft altijd de intensie gehad om in Den Haag te komen maar gezien zijn verleden helaas.
  • m bruijn

    2 maanden geleden
    Weer een kamergeleerde die opkomt voor de arbeider. Is niet echt geloofwaardig.
  1. Groot aantal restzetels in bestuur Waterschap Limburg: ‘We hebben een les geleerd’

    Groot aantal restzetels in bestuur Waterschap Limburg: ‘We hebben een les geleerd’

    Van de verkiesbare 26 zetels bij het Waterschap Limburg zijn er veertien direct verkozen, en twaalf via restzetels. Dat bleek vrijdagmiddag bij de presentatie van de einduitslag van de verkiezingen voor het bestuur van het schap. De definitieve uitslag liep vertraging op omdat er tienduizenden stemmen verkeerd leken te zijn toegekend. Dat kwam onder meer door softwareproblemen en door menselijke fouten. Een hertelling van de stemmen is echter volgens het Centraal Stembureau niet nodig.
    Mook en Middelaar

In samenwerking met indebuurt Nijmegen