Volledig scherm
De uitgebrande Porsche gaat op transport. © Dylan Jünemann/Persbureau Heitink

Peperdure Porsche cabriolet brandt uit voor verkeerslicht in Nijmegen

NIJMEGEN – Een Porsche 911 Carrera cabriolet is deze maandagmiddag op de Margaretha van Mechelenweg in Nijmegen in brand gevlogen. Daarbij raakte de auto zwaar beschadigd. 

De auto vloog al rijdend in de brand, maar de bestuurder had dit in eerste instantie niet door. Dat is mogelijk doordat de motor van de sportieve auto achterin ligt.  Weggebruikers attendeerden de man erop bij de verkeerlichten, waarna al gauw de vlammen uit het voertuig sloegen. 

De brandweer heeft het vuur geblust, maar de auto is total loss. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Een nieuwe Porsche van dit type kost meer dan 150.000 euro. 

  1. Het ‘kutleven’ van zwerver Frans (42) in Nijmegen: ‘Ik ben bespuugd, beschoten en overgoten met cola’
    PREMIUM
    VIDEO

    Het ‘kutleven’ van zwerver Frans (42) in Nijmegen: ‘Ik ben bespuugd, beschoten en overgoten met cola’

    NIJMEGEN - 3 euro. Dat is de opbrengst van urenlang bedelen op een slechte dag. Als het regent en iedereen zich diep weggedoken in capuchons naar een volgende bestemming haast. De blik op de straatstenen. Niemand die de uitgestoken hand van Frans ziet die een euro wil. Of een sigaret. Of een boterham. Op nog slechtere dagen bedelt hij maar 3 euro bij elkaar én wordt hij uitgescholden, overgoten met cola of bespuugd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.