Personeel Radboudumc voert actie, opnames en operaties afgezegd: ‘Wij balen van onze cao’

VideoNIJMEGEN - Het Radboudumc heeft veel opnames, operaties, behandelingen en onderzoeken die voor dinsdag gepland stonden afgezegd. Het Nijmeegse ziekenhuis draait een zondagsdienst, omdat het personeel een betere cao wil.

38 reacties

 • Sandra Vliet

  1 jaar geleden
  Het is allemaal schijnheilig gedrag. Dan maar gewoon leven en laten leven, maar vooral ook: sterven en laten sterven. Het hele zorgsysteem is een corrupt systeem, met in de kern de farmaceutische industrie die er geen baat bij heeft mensen beter te maken en dus juist vooral mensen ziek in leven wilt houden, zodat de medicatie verkocht wordt. Je betaald zorgpremie, maar de zorg is waardeloos. Liever sterven wanneer het tijd is, dan ooit mezelf laten behandelen door een arts of verpleegkundige.
 • Lowie van der Sluijs

  1 jaar geleden
  @Pim Gelukkig ontbreekt het in Nl niet aan moraalridders die altijd de ander aan weten te wijzen als schuldige in een situatie. Non-vaxers zijn wappies.? Misschien even kijken naar vorig jaar waar alle moraalridders acuut thuis gingen werken.. Buitendiensten werkten ongevaccineerd door, ook in hotspots, hoefden daarvoor niet gevaccineerd te worden om de maatschappij draaiend te houden. Vooral eerst iedereen prikken die thuis of binnen zit.. Heb er geen haast meer mee nee, wat voor druk ook.....
 • Pim Willemsen

  1 jaar geleden
  @Hannie Thonsen, bewust niet vaccineren is een gezondheidsrisico nemen, dat niet alleen jezelf, maar ook anderen aangaat. Drank en drugs nemen is ook eigen keuze en kost de maatschappij handen vol geld, en daarnaast is de psychische belasting van bv ouders en kinderen niet in geld uit te drukken. Als je je laat leiden door je geloof om niet te vaccineren, zou je in isolatie moeten, omdat jouw keuze de pandemie in stand houdt.
 • W Konincks

  1 jaar geleden
  Helaas VOL = VOL probeer u het over een paar dagen nog maar eens ..
 • Marianne Heuvel

  1 jaar geleden
  Oja marjan hutten. Worden zorgpersoneel goed betaald. Zeker nooit geïnformeerd wat hun lonen zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen