Volledig scherm
PREMIUM
Beeld van het Pink Tournament in Sportfondsenbad West. © Bert Beelen

Pink Summer Sports voor gay Nijmegen: 'Veilig sportklimaat nog steeds nodig'

Zo'n 150 sporters uit de LHBT+-gemeenschap werken zich in het weekend van 6,7,8 juli in het zweet bij Pink Summer Sports in Nijmegen.

Wielrennen, beachvolleybal, openwaterzwemmen, zaalvoetbal, badminton en hardlopen. Het staat allemaal op het programma van Pink Summer Sports. 

Gay Sport Nijmegen (GSN) organiseerde het toernooi al zes keer eerder onder de naam Pink Tournament, samen met gay sportverenigingen Gay Swim Nijmegen Spetters, homovolleybalvereniging Keizer Karel en badmintonclub Het roze veertje. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.