De CWZ-artsen Jona Walk (links) en Bert Mulder.
Volledig scherm
PREMIUM
De CWZ-artsen Jona Walk (links) en Bert Mulder. © DG/Raphael Drent

Pleidooi: beter niet iedereen vaccineren, het coronavirus verdwijnt namelijk toch niet

NIJMEGEN - Vaccineren van kinderen en jonge, gezonde mensen tegen corona levert weinig op. Groepsimmuniteit is namelijk onhaalbaar, het coronavirus zal niet meer verdwijnen en in steeds nieuwe varianten opduiken.

34 reacties

 • Jan Bergmans

  3 weken geleden
  Haha, omdraaien en op de persoon gericht; je doet het precies. Succes verder Mattie, misschien dat je ooit wel eens een inhoudelijk argument hebt dan gaan de vlaggen uit.
 • Mattie Veld

  3 weken geleden
  @ Jan je valt telkens in herhaling, zodoende lijk jezelf wel een trol. Volgens mij is dat er ook een kenmerk van. En dat afkraken, zonder enige argumenten en feitelijke onderbouwing, daar ben jezelf heel goed in!
 • Jan Bergmans

  3 weken geleden
  Een kenmerk van trollen is dat ze het commentaar of artikel van een ander afkraken met veel bijvoeglijke naamwoorden zonder enige argumenten, laat staan feitelijke onderbouwing en vaak ook op de persoon gericht. Ze proberen om te draaien wat je zegt, onderbouwde argumenten laat staan feiten is NUL. Vaak worden deze trollen betaald om dit te doen.
 • Mattie Veld

  3 weken geleden
  @Jan Bergmans als je zo over het virus praat ben je volgens mij al niet meer serieus te nemen, en wil je alleen maar aandacht.
 • Jan Bergmans

  4 weken geleden
  @Piet , over die 90.000 verloren levensjaren door Croma is veel op af te dingen en dat is ook op de 500.000 kwalitatief verloren levensjaren door de maatregelen. Voor mij als oudere gaat een levensjaar van 30 ver boven dat van een levensjaar van een 80 jarige. Dood gaan we echt hoor en zelf kom ik NOOIT op IC terecht of wil ik reanimatie dat ligt vast in mijn medisch dossier. Ik laat me ook niet langer in vrijheid beperken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd
  Play

  Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd

 2. Grote brand in paardenstal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien
  Play

  Grote brand in paarden­stal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien

Nijmegen e.o.