Politie doet nog onderzoek naar aanval met benzine op deurwaarder in Nijmegen

UPDATE | VIDEONIJMEGEN - Een 60-jarige deurwaarder uit Arnhem is woensdagmiddag bij de ontruiming van een bedrijf in Nijmegen overgoten met een vloeistof, vermoedelijk benzine. Het incident vond rond 15.00 uur plaats aan de 13de straat Kerkenbos. De politie is donderdag nog altijd druk met het onderzoek naar het incident.

2 reacties

 • Jeempie

  1 jaar geleden
  Mwa de vraag is of hij een aansteker of lucifers voor handen had. Het kan ook een reactie zijn die los staat van kwade zin. Net als een voetballer die zijn schoenen door de kleedkamer laat vliegen als die verloren heeft uit teleurstelling daar word ook weleens iemand onbedoeld geraakt...!
 • buurman

  1 jaar geleden
  Volgens mij is dit een poging tot doodslag ipv poging tot zware mishandeling. Als je iemand overgiet met een brandbaar middel dan weet je heel goed wat de gevolgen kunnen zijn.
 1. Hormonen geven aan transgenderkinderen is omstreden, maar volgens artsen toch soms nodig: ‘Het is kiezen uit twee kwaden’
  PREMIUM
  7

  Hormonen geven aan transgen­der­kin­de­ren is omstreden, maar volgens artsen toch soms nodig: ‘Het is kiezen uit twee kwaden’

  NIJMEGEN - Nijmegen heeft sinds het voorjaar van 2020 een ‘transgendercentrum’. Kinderen die voelen dat zij niet het juiste geslacht hebben, kunnen er terecht. Zij krijgen psychologische hulp, puberteitsremmers of hormoonbehandelingen om hun lichaam van geslacht te laten veranderen. De behandeling is relatief nieuw, wordt door sommigen ‘experimenteel’ genoemd en is in Groot- Brittannië inmiddels verboden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

 2. Klaver: jonge mensen sociaal contact ontzeggen is gevaarlijk
  Play

  Klaver: jonge mensen sociaal contact ontzeggen is gevaarlijk

Nijmegen e.o.