Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Politie en GGD: hardnekkig gerucht over man die met HIV-spuit in het rond prikt is broodjeaapverhaal

NIJMEGEN - Het klinkt haast te bizar om waar te zijn, en dat is het ook. Een onbekende man die de afgelopen week met een met HIV-besmette spuit instak op jonge vrouwen tijdens stapavonden in Nijmegen, maar ook in Utrecht en Groningen. En een briefje in hun zak stopt met de boodschap 'welcome to the HIV-family'. Waarna na een bezoek aan de dokter blijkt dat ze ook daadwerkelijk besmet zijn. 

19 reacties

 • tjoenbisgroen

  2 jaar geleden
  Een zieke geest. Ook zeelenberg en gieles en monique mol verspreidden hoaxen met aids en besmetten hun slactoffers met geslachtsziekten via voorspellingen of prognosen. De vereniging van astrologie deed niks en hadden geen burgerplicht terwijl ze wel wisten dat ze onverantwoord en gevaarlijk waren. Misdrijfplegers en excessen. e hadden het hun af moeten pakken met die gouden tijden. Nou die bezoekers hadden leed en lijden en armoe en relatie problemen en mensen voor veel geld in de ellende jagen. Zieke geesten. Bij Liz greene stond die gek nog in de hall of fame. Geestelijk gestoorde crimine 
 • Max

  3 jaar geleden
  Eerlijk gezegd ken ik geen beter land om te wonen. Overal is ook wel wat. Misschien Duitsland of Zwitserland maar ook daar is wel het nodige op aan te merken. Het is maar wat je gewend bent en waar je wortels liggen vermoed ik.
 • Obdam

  3 jaar geleden
  zat landen waar het erger is, maar ook genoeg waar het stukken beter is dan hier.maar dat mag in jouw kringen niet gezegd worden, is geheim.
 • Obdam

  3 jaar geleden
  en natuurlijk de gebakken spons
 • Titus

  3 jaar geleden
  Almaar méér van die zieke lui met  rot geintjes. Opsporen en pakken  kan hier blijkbaar té moeilijk, zal geen prioriteit zijn.,maar ze moeten wél  worden aangepakt, die nare lui!  Laat ze zélf een tijdje "in de rats " zitten en zweten!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.