Politie gaat uit van brandstichting bij loods met tweedehands auto's in Nijmegen

UPDATE/VIDEONIJMEGEN - Aan de Rouwenboschweg in Nijmegen is woensdag in alle vroegte brand uitgebroken in een loods met tweedehands auto's. De politie gaat uit van brandstichting.

De brandweer kreeg de melding rond 05.30 uur binnen. Bij het ter plaatse komen van de hulpdiensten stonden meerdere auto’s en een deel van het bedrijf in brand. 

De auto’s stonden op een grote verzamelplek tegen de muur van de buurman aan. De buurman is voormalig pand van Korendal Trucks. Deze brandde 5 december 2018 af na een reeks branden op het industrieterrein. Na ruim 10 maanden is het nu weer raak. De politie gaat uit van brandstichting, aldus een officier van dienst.

De brandweer heeft de vlammen inmiddels geblust, maar het nablussen duurt nog een tijd. De schade aan de loods en de auto's is groot. 

Volledig scherm
De schade is groot bij de loods na de brand die er vanochtend vroeg woedde. © Roland Heitink/Persbureau Heitink
Volledig scherm
Brand aan de Rouwenboschweg © Davy Derksen/112 Nieuwsgroep
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.